Livrare comenzi

Produsele sunt comercializate și livrate în 1-4 zile lucrătoare pe teritoriul României. În condiții speciale și în perioadele aglomerate, ne rezervăm dreptul de a prelungi timpul de livrare.

Comenzile primite la sfârșitul săptămânii vor fi procesate începând de luni în ordinea primirii lor.

Comenzile vor fi livrate exclusiv pe teritoriul României și se acceptă o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care vreunul dintre produsele dorite nu se găsește în stoc, veți fi informat telefonic.

La anularea comenzilor deja procesate și expediate costul de transport nu se stornează, anularea se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa contact[@]starcreative.ro

Livrarea produselor se face in funcție de stocul produselor în momentul plasării comenzii, iar termenul de livrare poate suferi modificări, în funcție de factori externi (de ex. firmele de curierat, vreme, sărbători legale, etc). În cazul localităților cu km suplimentari timpul de livrare și costul transportului poate crește, dar veți fi anunțat telefonic și vom expedia comanda doar după confirmarea dumneavoastră.

Timpul de procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor de Paște sau de iarna, Black Friday, sau a campaniilor promoționale poate fi de 2-5 zile, iar în condiții obișnuite timpul de procesare al unei comenzi este de maxim 1 zi lucrătoare.

Costul transportului este de 21 lei pentru comenzile mai mici de 300 lei

Gratuit pentru comenzile in valoare de 300 lei sau mai mult

Formular retur