SAF276229 - Pinguinul Humboldt

Înapoi
Cod: SAF276229
Brand: Safari Ltd
Preț: 24,00 Lei
Disponibilitate: Momentan indisponibil

Descriere

Endemic în regiunile de coastă din Chile și Peru, în America de Sud, pinguinul Humboldt este o pasăre care nu zboară cu aripioare și este înrudită cu pinguinul african. Iată un fapt interesant: pinguinii Humboldt au o limbă spinoasă care îi ajută să se prindă!

Dimensiune 3.8 x 2.8 x 7.6 cm

Figurina este pictată manual. Vopseaua nu este toxică!

Produse similare