Safari Ltd

Înapoi

Așa cum spun chiar cei de la SAFARI, misiunea lor este aceea de a-i învăța pe copii importanța naturii și a conservării ei prin bucuria jocului. Iar ei asta fac zi de zi, de peste 30 de ani. Afacere de familie, la a treia generație, SAFARI este o companie americană care își urmează cu consecvență și dedicație misiunea amintită. În prezent ei produc și distribuie la nivel mondial peste 1000 de figurine educative, autentice, pictate manual și sigure.

Jucăriile Safari oferă copiilor atât bucurie, cât și lecții valoroase despre natură, speciile de animale, importanța protejării speciilor și armonia dintre om și natură.

Ele se adresează copiilor de la 3 ani în sus și mergând până la vârsta la care copilul este interesat de animale și natură, adică mult timp. Iar uneori această pasiune trece mult dincolo de vârsta de 14 ani... Noi ne numărăm printre colecționarii activi și la vârsta maturității.

Jucăriile Safari au fiecare o poveste magică în spate: sunt create inițial de artiști și sculptori, care studiază în amănunt fiecare animal sau personaj mitic pentru a crea cu măiestrie o figurină fidelă modelului real. Apoi ajung în procesul de producție, utilizându-se materiale de calitate, fără ftalați și fără plumb, pentru siguranța copiilor. Trec prin procesul delicat de pictare manuală. Culorile sunt alese pornind de la animalul pe care îl redau, pentru autenticitate. Dacă e vorba de o creatură imaginară, cum sunt dragonii, artiștii Safari își folosesc imaginația și spiritul copilăriei pentru a-i da viață.

Figurinele Safari rezistă mai multe generații, sunt prietenoase cu mediul și toate ambalajele folosite sunt reciclabile.

Ce poți găsi în gama Safari:

  • colecții generoase de animale sălbatice din întreaga lume
  • colecții de animale domestice și căluți
  • colecții de dinozauri
  • colecții de creaturi mitice și dragoni
  • seturi de știință cu cicluri de viață din lumea animală
  • tuburi tematice cu colecții de figurine

FII PARTENER

Ești interesat de jocuri și jucării de calitate, deosebite și cu reale calități creativ-educative?
Ai un magazin (online  sau offline) sau mai multe?

Poți deveni partener Star Creative Project completând formularul de înrolare și vei primi toate informațiile de care ai nevoie.
La cerere poți primi inclusiv consiliere personalizată legată de portofoliul nostru de produse.

VREAU SĂ DEVIN PARTENER